Το έργο του Κονοφάγου σε σχέση με την ενέργεια και την έρευνα πετρελαίου - Λαλεχός Ν. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Ομιλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Κων/νου Κονοφάγου στην Πρέβεζα 8-9 Μαϊου 1993