Επανεγκατάσταση Πρεβεζάνων στην πατρίδα τους το 1718 - Μπέτσος Οδυσσέας (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Παρατίθεται η απόφαση του Γενικού Προβλεπτή των Ιονίων Νήσων της Βενετίας για την επανεγκατάσταση Πρεβεζάνων στην Πρέβεζα, την ίδια χρονιά που αυτή δόθηκε στη Βενετία, ύστερα από συμφωνία με τους Τούρκους.