Ο Εθνομάρτυρας Παπαμιχάλης Ενορίας Καμαρίνας Πρέβεζας - Κόλλιας Ιωάννης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Σκοπός της παρούσης μελέτης είναι να περιγράψουμε την τραγωδία του χωριού Καμαρίνα και γενικότερα του εθνομάρτυρα Παπαμιχαήλ, εφημέριου -υψηλού πνευματικού αναστήματος- αυτής, όπως τα περιγράφουν διάφοροι ιστορικοί συγγραφείς, συμπληρούντες αυτά με όσα διέσωσε μέχρι σήμερα η παράδοση