Ζητείται Ζωγράφος; Ο διοικητής της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου Γεώργιος Χρηστάκη Ζωγράφος - Καράμπελας Νίκος Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Πρίκειται για ένα δίστηλο από την "Μηνιαία Εικονογραφημένη Ατλαντίδα" του Φεβρουαρίου του 1914