Ο Απόστολος Παύλος και η εκκλησία της Νικοπόλεως - Τσαγκαρόπουλος Σπυρίδων (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1993)
Ομιλία που έγινε στο πλαίσιο των εορτσστικών εκδηλώσεων για τα 700 χρόνια ύπαρξης και 80 χρόνια ελευθερίας της Πρέβεζας, στις 4-10-1992.