Έκθεση του ταγματάρχη Δημ. Δούλη για τη μάχη της Νικοπόλεως - Καράμπελας Νίκος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Το άρθρο περιλαμβάνει έκθεση-αναφορά του ταγματάρχη του πεζικού Δημητρίου Δούλη, για την μάχη της Νικοπόλεως που έγινε την 20η Οκτωβρίου 1912.