Πρέβεζα; Απολογισμός; Ο Αλάριχος και η σφαγή του καλοκαιριού; Φώτα ομίχλης; Ακτοπλοΐκό "Γλάρος" - Κατωγιάννης Θέμης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Ποιήματα αφιερωμένα για τα 700 χρόνια ύπαρξης της Πρέβεζας και τα 80 χρόνια απέλευθέρωσής της.