Ενορίες ζώσες και αγώνες κλήρου της πόλης Πρέβεζας επί Τουρκοκρατίας - Κόλλιας Ιωάννης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Άρθρο για την εκκλησιαστική ιστορία του κλήρου και των ενοριών της πόλης της Πρέβεζας κατά την τουρκοκρατία