Η Πρέβεζα στη νεοελληνική ποίηση - Μαφρέδας Στέλιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
Το άρθρο του κ. Μαφρέδα ερευνά την σχέση της πόλης της Πρέβεζας με την νεοελληνική ποίηση, καθώς καταγράφει και αναλύει ποιήματα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας που έχουν αναφορά στην Πρέβεζα.