Νίκος Καββαδίας, ο ποιητής των γαλάζιων πόντων - Λαδογιάννη Γεωργία (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1992)
¨Άρθρο από ομιλία της Γεωργίας Λαδογιάννη που έγινε για Ιωάννινα στα πλαίσια της ναυτικής Εβδομάδας (5-7-1992) για τον ποιητή Νίκο καββαδία.