"Ένα ζευγάρι παπούτσια για τη μάνα μου": Η κριτική του βιβλίου - Καπώνης Γιάννης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1999)
Βιβλιοκριτική για το μυθιστόρημα του Ρήγα-Γιώργου Σκουτέλα "Ένα ζευγάρι παπούτσια για τη μάνα μου"