Η Αισθητική και ιδεολογική κρίση του μεταπολεμικού υπερρεαλισμού - Λοΐζίδη Νίκη (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Το άρθρο αποτελεί εισήγηση της κας Νίκης Λοιζίδη στο επιστημονικό συμπόσιο "Μεταπολεμικός Υπερρεαλισμός" που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα στις 27-28.9.1991 και διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Δήμο Πρέβεζας.