Γιάννης Χονδρογιάννης (1905-1987) - Παπαΐωάννου Μιχάλης Μ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Το άρθρο αποτελεί εισήγηση ττου κ. Μ.Μ. Παπαΐωάννου στο επιστημονικό συμπόσιο "Μεταπολεμικός Υπερρεαλισμός" που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα στις 27-28.9.1991 και διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Δήμο Πρέβεζας.