Με αφορμή δύο διαλέξεις - Μουστάκης Γεώργιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 1991)
Κριτική του ιστοριογράφου της Πρέβεζας Γιώργου Μουστάκη, με αφορμή δύο διαλέξεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα για την Νικόπολη και την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.