Ο Χορός του Ζαλόγγου. Με χορό και τραγούδι η εν συνειδήσει θυσία - Συνέσιος Λάζαρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Άρθρο για το χρονικό της θυσίας των Σουλιωτισσών στο Ζάλογγο και καταγραφή του χρονικού της ανέγερσης του μνημείου στο βράχο του Ζαλόγγου από τον γλύπτη Γεώργιο Ζογγολόπουλο.