Ε, όχι και συνέδριο για τον Κωλέττη! - Μπούρας Παναγιώτης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Ο συγγραφέας με το άρθρο αυτό, λαμβάνοντας αφορμή την διοργάνωση συνεδρίου στην Πρέβεζα για τον Ιωάννη Κωλέττη, προσπαθεί να αναδείξει τον ρόλο και τις ευθύνες του Κωλέττη σχετικά με την Επανάσταση του 1821, την δολοφονία του πρεβεζάνου ήρωα Οδυσσέα Ανδρούστου και άλλων ηρώων της επανάστασης.