Κώστας Μ. Σταματόπουλος, Οι επιστολές του Πάνου Θ. Κολοκοτρώνη προς τον Ανδρέα Καλίνσκη, Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις, Πρέβεζα 2020 - Συρίγος Άγγελος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Βιβλιοκριτική για το βιβλίο που εξέδωσε το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολιςτου Κώστας Μ. Σταματόπουλος, με τίτλο : Οι επιστολές του Πάνου Θ. Κολοκοτρώνη προς τον Ανδρέα Καλίνσκη, Πρέβεζα 2020