Σημείωμα της Συντακτικ΄ής Επιτροπής - Κωνσταντάκη Αθηνά (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Σημείωμα της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού Πρεβεζάνικα Χρονικά για το τεύχος 57-58 που είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης 1821