Η Πρέβεζα και ο ελαιώνας της το 18ο αιώνα - Μουστάκης Γιώργος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Ο πρεβεζάνος ιστοριοδίφης Γιώργος Μουστάκης με το άρθρο του αυτό ασχολείται με τον περίφημο Ενετικό Ελαιώνα της Πρέβεζας του 18ου αιώνα.