Η Ιδεολογία της επανάστασης στο κλέφτικο τραγούδι - Καψωμένος Ερατοσθένης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Το άρθρο αποτελεί ομιλία του κ. Ερατοσθένη Καψωμένου για τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821 που εκφωνήθηκε στην Πρέβεζα την 24η Μαρτίου 1991, στη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης.