Αφηγηματικές τεχνικές στο "Τέλος της μικρής μας πόλης" του Δημ. Χατζή. Ένα παράδειγμα ανάλυσης: "Ο Ντέτεκτιβ" - Τριάντου Ιφιγένεια (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Φιλολογική ανάλυση της Ιφιγένειας Τριάντου για το διήγημα "Ντέτεκτιβ" που συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή διηγημάτων του συγγραφέα Δημήτρη Χατζή με τίτλο "Το τέλος της μικρής μας πόλης". Το άρθρο αποτελεί απόσπασμα ευρύτερης μελέτης που υποβλήθηκε στο Νεοελληνικό Ινστιτούτο της Σορβόνης.