Τρία ποιήματα του Θανάση Κούγκουλου: Ο ποιητής του ευκάλυπτου αντάμωσε στον ύπνο του την Πρέβεζα-Το αερόστατο-Ο ποιητής βυθίζεται για το απαγορευμένο στεφανοπούλι - Κούγκουλος Θανάσης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Ποιήματα