Η Καθολική εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πρέβεζα - Κυριακή Παραθύρα (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2024)
Απόσπασμα από διπλωματική εργασία της κας Κυριακής Παραθύρα για την καθολική εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πρέβεζα.