Μνήμη Γιώργου Ι. Μουστάκη - Συνέσιος Λάζαρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Σύντομο ιογραφικό σημείωμα για τον σημαντικό ιστοριοδίφη της Πρέβεζας Γιώργο Μουστάκη, του οποίου άρθρα και εργασίες του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Πρεβεζάνικα Χρονικά από το 1985