Οθωμανικές επιγραφές της Πρέβεζας - Λιακόπουλος Γεώργιος Κ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Το επιγραφικό υλικό που εκδίδεται στην προκειμένη εργασία προέρχεται από την Περιφεριακή Ενότητα Πρέβεζας και εμπίπτει στην περιοχή αρμοδιότητας της ΕΦΑ Πρέβεζας. Το σώμα της συλλογής αποτελείται από δέκα συνολικά επιγραφές, εκ των οποίων μία ευχητική, δύο κτιτορικές και τέσσερις επιτύμβιες. Η παρουσίαση του υλικού γίνεται σε μία ενότητα, με ενιαία αρίθμηση, όπου προτάσσονται οι χρονολικές επιγραφές, οι οποίες περιλαμβάνουν στο κείμενό τους, ρητή χρονολογική ένδειξη και έπονται αχρονολόγητες.