Ένα ιδιωτικό αρχείο - Καράμπελας Νίκος Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Το άρθρο περιλαμβάνει 4 επιστολές σταλμένες στον Γεώργιο Χρηστάκη Ζωγράφο, πρόεδρο της προσωρινής κυβερνήσεως της "Αυτονόμου Ηπείρου". Οι 2 επιστολές είναι άμεσα συνδεδεμένες με την Πρέβεζα, η τρίτη επιστολή είναι του αρχιεπισκόπου Κύπρου Κύριλου και η τέταρτη επιστολή του πεμπτου σώματος στρατού που είχε έδρα στα Γιάννενα.