Υγρά απόβλητα και περιβάλλον - Παπαροϊδάμης Θανάσης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Οι έννοιες ανάπτυξη και περιβάλλον αποτελούν μια ενότητα και αναφέρονται στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν σε ένα μοντέλο ανάπτυξης που πρωταρχικά θα σέβεται και θα αξιοποιεί το περιβάλλον, διαμορφώνοντας τελικά όλο και περισσότερο ολοκληρωμένες και αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.