Οικονομικ΄ά χαρακτηριστικά της Φιλιππιάδας - Τζιανούμης Ιωάννης; Σταμάτης Γεώργιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Το άρθρο αυτό αποτελεί εργασία μαθητών της σχολικής χρονιάς 1989-90 στα πλαίσια του μαθήματος της ιστορίας και ιδιαίτερα της τοπικής ιστορίας, με την επιμέλεια του καθηγητή και συγγραφέα Δημητριου Ελ. Ράπτη.