Λόγος και αντίλογος - Γεωργόπουλος Αθανάσιος; Μουστάκης Γεώργιος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Επιστολές αναγνωστών σχετικά με άρθρα των Γιώργου Μουστάκη και Άγγελου Παληκίδη που δημοσιεύτηκαν στο τεύχος 23, του περιοδικού Πρεβεζάνικα Χρονικά.