Βικέντιος Βαν-Γκογκ - Παπαδημητρίου Απόστολος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Γεννήθηκε στην Πρέβεζα. Υπηρετεί ως αρχαιολόγος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Ασχολείται με την πολιτική γελοιογραφία. Πολλά άρθρα του και ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε αρχαιολογικά και λογοτεχνικά περιοδικά της χώρας μας. Έχει εκδοθεί το 2003 από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας το βιβλίο του με τίτλο "Ο αρχαιολογικός χώρος της Νικόπολης: ιστορία-μνημεία-τέχνη" σε συνεργασία με την αρχαιολόγο Όλγα Καρούτα.