Πορίσματα Α’ Διεθνούς Συμποσίου Ιστορίας της Πρέβεζας - Νυσταζοπούλου-Πελεκίδου Μαρία (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Πορίσματα του Α’ Διεθνούς Συμποσίου για την Ιστορία της Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα 22-24 Σεπτεμβρίου 1989