Η πολιτιστική πλευρά του Βλάχικου ζητήματος - Νιτσιάκος Βασίλης Γ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Το άρθρο αποτελεί εισήγηση του Βασίλη Γ. Νιτσιάκου σε συνάντηση εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων Βλάχων στο πλαίσιο του "5ου ανταμώματος Βλάχων" που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων στο Σέλι της Βέροιας στις 7-8 Ιουλίου 1988