Θωμά Μανόπουλου: Η Πάολα του Ρίου: βιβλιοπαρουσίαση - Αυδίκος Ευάγγελος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Τον Ιούλιο κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων του Θωμά Μανόπουλου με τίτλο "Η Πάολα του Ρίου". το βιβλίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις Νεφέλη και ανήκει στη σειρά ¨Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία". Είναι μικρού σχήματος με 9 διηγήματα(Τα Τατουάζ, Οι ψεύτες, Σαγιονάρα - Τόκιο, Τα τάνκς και η ζωή μας, ΗΠάολατου Ρίου, Ανάκριση,Επιστροφή στοΑαχεν,Ταξίδιστη Νικαράγουα, Οι Αυτόχειρες) και 147 σελίδες.