Αναλφαβητισμός και το βιβλίο της Αης τάξης Δημοτικού - Ράπτης Παναγιώτης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Άρθρο που εξετάζει το θέμα του αναλφαβητισμού των μαθητών της Α’ τάξης του Δημοτικού σε σχέση με το βιβλίο "Η γλώσσα μου" που διδάσκονται τα παιδιά.