Η Μάχη της Σπλάντζας - Συνέσιος Λάζαρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2025)
Άρθρο σχετικά με την μάχη της Σπλάντζας (περιοχ΄ή που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Καλαμά), μεταξύ των Σουλιωτών και των στρατευμάτων του Αλή Πασά το 1822.