Λέξεις που αποχωρούν - Ανωγιάτης, Θανάσης Γ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2019)
Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί επιλογή λημμάτων από την έως τώρα εργασία μου, η οποία –Θεού θέλοντος– θα συμποσοθεί σε βιβλίο. Όπως, ίσως, υπονοήσατε από τον τίτλο, πρόκειται για λέξεις που χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο. Ευτύχησα να ακούσω, πρωτίστως, και να διαβάσω, δευτερευόντως, αυτές τις λέξεις, μέρος των οποίων παρουσιάζω στο παρόν.