Τεκμήριο διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας στην Πρέβεζα του 19ο υ αιώνα - Τζούρου, Βικτωρία; Σκλαβενίτης, Σπυρίδων (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2019)
Το άρθρο περιελάμβανε σύντομη εισαγωγή και μεταγραφή οκτώ ιστοριών από χειρόγραφο που σώζεται στο οικογενειακό αρχείο της πρώτης εκ των συγγραφέων, εγγονής του Στυλιανού Γιαννατζή ή Παπαγεωργίου και κόρης του στρατηγού Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, στον οποίον είχε περιέλθει το αρχείο του πατέρα του Στυλιανού. Τεκμήρια από αυτό το οικογενειακό αρχείο έχουν ήδη δημοσιευτεί,1 ενώ παράλληλα, κατόπιν αιτήματος των ΓΑΚ – Αρχείων Ν. Πρέβεζας και θετική ανταπόκριση εκ μέρους της κατόχου του αρχείου, μεγάλο τμήμα του πρωτότυπου υλικού ψηφιοποιήθηκε και απόκειται ψηφιακά και στην αρχειακή υπηρεσία του νομού.