Αρχείο Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους και Αρχείο οικογένειας Κουκότη - Κουμπέτσος, Νίκος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2015)
Το παρόν άρθρο αποτελεί διασκευασμένη εκδοχή δύο δικτυακών δημοσιεύσεων του συλλέκτη κ. Νίκου Κουμπέτσου, με τις οποίες περιέγραφε το ιστορικό της εύρεσης του συγκεκριμένου αρχείου και παρουσίαζε το περιεχόμενό του. Τα δημοσιεύματα εντοπίστηκαν από τα ΓΑΚ – Αρχεία Ν. Πρέβεζας, στο πλαίσιο μιας διαρκούς αναζήτησης πληροφοριών για την ύπαρξη αρχείων που αφορούν στην περιοχή μας.