Ο Παργινός ιατρός και Φιλικός Πέτρος Ηπίτης - Αγάθος, Στέφανος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2015)
Ἡ παρούσα μελέτη ἀσχολεῖται μὲ τὸ τμῆμα τοῦ ἀρχείου Ἠπίτη ποὺ ἀφορᾶ στὶς ἐπιστολές, οἱ ὁποῖες καλύπτουν χρονικὰ τὸ διάστημα 1818- 1852.