Συνομιλία Κ. Γ. Καρυωτάκη και Αντώνη Φωστιέρη περί ποιητικής τέχνης - Κοψάρης, Κοσμάς (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2015)
Το ποίημα του Αντώνη Φωστιέρη με τίτλο «Στους κριτικούς» από τη συλλογή Σκοτεινός έρωτας (1977), παραπέμπει άμεσα συνειρμικά στον ομόρριζο τίτλο του καρυωτακικού ποιήματος «Κριτική».