Σκέψεις με αφορμή μια φωτογράφιση στο κάστρο του Παντοκράτορα της Πρέβεζας - Βλασσάς, Γρηγόρης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2015)
Ένα φωτογραφικό δοκίμιο για την καλλιτεχνική φωτογραφία, με αφορμή μια φωτογράφιση στο κάστρο του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα.