Έκθεση αρχειακού υλικού "1912-2012:100 χρόνια ελεύθερη Πρέβεζα" - Σκλαβενίτης, Σπύρος (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Παρουσίαση της έκθεσης του αρχειακού υλικού "1912-2012:100 χρόνια ελεύθερη Πρέβεζα" στο πλαίσιο εορτασμού για τη συμπλήρωση 100 χρόνων απόο την απελευθέρωση της Πρέβεζας