Ἡ παράδοσις τῆς Πρεβέζης (21.10.1912) Μία σχετικὴ ἀνέκδοτος ἔκθεσις τοῦ τότε ὑποπροξένου τῆς Ρωσσίας εἰς Πρέβεζαν Δ. Σκέφερι - Σκέφερις, Περικλής Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Αναδημοσίευση από το περιοδικό των Αθηνών Ὁ Νέος Κουβαρᾶς, Ἐτήσιος Ἠπειρωτικὸς Χρονογράφος του έτους 1962, σελ. 180-184.