Etienne Labranche και Κωνσταντίνος Α. Βλαστός Δύο πολεμικοί ανταποκριτές της Le Temps στην Πρέβεζα του 1912-13 - Καράμπελας, Νίκος Δ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Φωτογραφικό ντοκουμέντοο για την Πρέβεζα από του πολεμικούς ανταποκριοτές Etienne Labranche και Κωνσταντίνος Α. Βλαστός  της Le Temps στην Πρέβεζα του 1912-13