Η μυθολογική παράδοση στην ιστορία της Ελληνικής Αεροπορίας και η αεροπορική δράση στους Βαλκανικούς πολέμους (1912-1913) - Βογιατζής, Δημήτρης (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Στο παρό άρθρο παρουσιάζεται η ιστορία της Ελληνικής Αεροπορίας και η αεροπορική δράση της κατά τους Βαλκανικούς πολέμους (1912-1913)