O αρχαιολογικός χώρος της Νικόπολης μετά την απελευθέρωση της Πρέβεζας (1913-1967) - Κωνσταντάκη, Αθηνά Ι. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Παρουσίαση του αρχαιολογικού έργου της Νικόπολης από την απελευθέρωση της πόλης μεχρι και τη σύγχρονη εποχή και η  πολυεπίπεδη λειτουργία του αρχαιολογικού της χώρου.