Ιταλικές βλέψεις στην περιοχή μας και οι αντιδράσεις των κατοίκων της Πρέβεζας - Μουστάκης, Γιώργος Ι. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Το άρθο αναφέρεται ατις επεκτατικές τάσεις της Ιταλίας προς την ανατολή.