Ο Διγενής στην κορφή του ρολογιού. Μια εις Άδου κάθοδος στην ιστορία της πόλης - Παπαδημητρίου, Απόστολος Σπ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2021)
Διήγημα. Ο βασικός πυρήνας της ιστορίας του διηγήματος βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συντηρήθηκαν από προφορικές διηγήσεις παλαιότερων συγγενών του συγγραφέα