Οι Συρρακιώτες Μπαλτατζήδες του Παλέρμου και η Πρέβεζα - Μουστακης, Γιώργος Ιασ. (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2015)
Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην οικογένεια Μπαλτατζή από το Συρράκο Ιωαννίνων, πώς διέπρεψαν στο διεθνές εμπόριο και η σχέση του με το Παλέρμο και την Πρέβεζα.