Το φόρεμα του πέπλου, Οικογενειακή αυτοβιογραφία σε τρία μέρη - Αφεντουλίδου, Άννα (Πρεβεζάνικα Χρονικά, 2022)
Η παρούσα επιλογή περιέχεται στην πρώτη ποιητική συλλογή της συγγραφέως με τίτλο Ελλείπον σημείο, εκδόσεις Πανδώρα, Αθήνα 2010